no audio in using i2m and ableton live 8

The i2M musicport™ MIDI Converter & Hi-Z USB Audio Interface

no audio in using i2m and ableton live 8

Postby odnu » Sat Jun 09, 2012 5:19 pm

Hi
I just got my new i2m.....I can use midi...but I can't get any audio in....i'm using ableton live as my daw...I check on preferences but I can't see the option for the asio driver from the i2m...I did already install it...
could anybody walk me trough ?
thanks
odnu
 
Posts: 4
Joined: Sat Jun 09, 2012 5:14 pm

Re: no audio in using i2m and ableton live 8

Postby james » Mon Jun 11, 2012 8:25 am

Did you install the 32-bit of 64-bit version of the ASIO driver? Is Live 32-bit or 64-bit? Make sure you have installed the one that matches the app (not the operating system). On 64-bit windows, it's best to install both so it's available to all apps (32-bit and 64-bit).
User avatar
james
Site Admin
 
Posts: 964
Joined: Fri Jun 06, 2008 8:12 pm

Re: no audio in using i2m and ableton live 8

Postby odnu » Tue Jun 12, 2012 12:17 am

ah ok...makes sense...I installed 64 (I have win7 - 64) but yes live is 32...I'll try that
thanks
odnu
 
Posts: 4
Joined: Sat Jun 09, 2012 5:14 pm

Re: no audio in using i2m and ableton live 8

Postby odnu » Tue Jun 12, 2012 12:28 am

ok...now I installed the asio 32 bits and I can select the i2m asio driver....but the problem is that then I have guitar in but I won't be able to have output to hear since the audio card is not selected...
How can I use the i2m input and the audio card output at the same time? I don't see how this can work....
thanks
odnu
 
Posts: 4
Joined: Sat Jun 09, 2012 5:14 pm

Re: no audio in using i2m and ableton live 8

Postby odnu » Tue Jun 12, 2012 12:33 am

never mind...you guys off course though about it...I got it....is working...
thanks
odnu
 
Posts: 4
Joined: Sat Jun 09, 2012 5:14 pm


Return to i2M musicport™ Support

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 0 guests